top of page
Lieveld22542.jpg

Alles is bespreekbaar

De kosten van een Surinaamse uitvaart zijn erg variabel en hangen erg af van uw wensen. Een uitvaart waarin alle Creoolse rouwrituelen zoals de bewassing of de dede oso zijn opgenomen, zal duurder zijn dan een modernere, sobere versie. Lieveld Uitvaart heeft ruime ervaring met Surinaamse uitvaarten. Wij hebben er geen moeite mee om te sleutelen aan bestaande tradities. Het doel is altijd om een persoonlijke uitvaart te verzorgen die past bij uw wensen.

Kosten van een Surinaamse uitvaart

Er is veel onwetendheid over kosten van een uitvaart. Bij een naturaverzekering vallen bepaalde kosten voor een Surinaamse uitvaart niet binnen de polis. Uiteraard vergoedt de verzekering standaard zaken zoals een kist, het vervoer en verzorging, maar extra’s zoals dinaries en de dede oso niet. Bij een kapitaalverzekering is dit niet het geval, omdat er een bedrag uitgekeerd wordt.  Lieveld Uitvaart maakt een transparante begroting die past bij uw wensen en budget.

Ook als u elders verzekerd bent

U kunt ook bij ons terecht als u ergens anders bent verzekerd. Het uit te keren bedrag is dan waarschijnlijk minder hoog, maar daar staat tegenover dat wij de uitvaart vaak goedkoper kunnen realiseren. Waar grote organisaties vastzitten aan hun eigen faciliteiten, kunnen wij ervoor kiezen diensten elders te boeken. Dit scheelt al gauw honderden euro’s. Bovendien kunnen wij zo gerichter op zoek naar diensten die bij uw persoonlijke voorkeuren passen.

bottom of page